Castle Paradox Forum Index Castle Paradox

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
 Gamelist   Review List   Song List   All Journals   Site Stats   Search Gamelist   IRC Chat Room

"Hacking attempt"

 
Post new topic   Reply to topic    Castle Paradox Forum Index -> The Arcade
View previous topic :: View next topic  
Author Message
FnrrfYgmSchnish
Finally not Dark Blubber anymore




Joined: 19 Jul 2003
Posts: 88
Location: The middle of nowhere

PostPosted: Wed Nov 01, 2017 2:59 pm    Post subject: "Hacking attempt" Reply with quote

So... I went to add a game to the gamelist here and ended up on a mostly blank page with the standard bars and links and logo along the top and sides, but nothing but the plain text "Hacking attempt" where the forms for uploading a game would normally be.

Anybody know what's going on? Site problems? Weird random glitch? An actual hacking attempt that put the site in some sort of no-posting/no-uploading panic mode and it hasn't been completely un-panicked yet?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
TMC
On the Verge of Insanity




Joined: 05 Apr 2003
Posts: 3226
Location: Matakana

PostPosted: Sat Nov 04, 2017 7:16 am    Post subject: Reply with quote

I've seen that message before a few times. I think it's just a random occurrence. I think it indicates some error checking failed, maybe due to an invalid cookie, due to a timeout. Does it still happen if you try again?
_________________
"It is so great it is insanely great."
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
FnrrfYgmSchnish
Finally not Dark Blubber anymore




Joined: 19 Jul 2003
Posts: 88
Location: The middle of nowhere

PostPosted: Sat Nov 04, 2017 10:51 am    Post subject: Reply with quote

It's happening every time I click "add game." Tried it just now, same result. Refreshed the page (including with CTRL+F5 to make sure it's not just reloading a cached version) and the same thing's happening for me every time.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
TMC
On the Verge of Insanity




Joined: 05 Apr 2003
Posts: 3226
Location: Matakana

PostPosted: Sat Nov 04, 2017 7:46 pm    Post subject: Reply with quote

Hmm, happens to me too.

I found that the 'game' parameter needs to be given.
So the following link works to add a new game: http://castleparadox.com/game.php?mode=new&game=0

However, I can't understand why it used to work and stopped working.
_________________
"It is so great it is insanely great."
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
FnrrfYgmSchnish
Finally not Dark Blubber anymore




Joined: 19 Jul 2003
Posts: 88
Location: The middle of nowhere

PostPosted: Sat Nov 04, 2017 11:26 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks! That definitely worked. And yeah... that is really odd that it would randomly break like that. I don't know enough about how the site is put together to even make much of a guess as to what would cause that to happen.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
TMC
On the Verge of Insanity




Joined: 05 Apr 2003
Posts: 3226
Location: Matakana

PostPosted: Tue Nov 07, 2017 2:39 am    Post subject: Reply with quote

I PM'd Cube and he fixed the problem. Thanks Cube!
He doesn't know why it would stop working either.
_________________
"It is so great it is insanely great."
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Castle Paradox Forum Index -> The Arcade All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group